Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kosmetisk Tatuering Klinik

                                                                                                                                                                      since 2011

...för att man alltid ska se fräsch ut

NON-LASER TATUERINGSBORTTAGNING


Om du har en oönskad kosmetisk tatuering som du vill ta bort på ett säkert sätt då kan vi gärna hjälpa dig.

Tattoo Remoov är en non laser behandling. Med deras säkra tekniken, med patenterade nålar samt PH baserad vätska tar bort upp till 100% en kosmetisk tatuering.

Tatoo Remoov är säkert eftersom:

- nålen penetrerar inte huden (ej invaziv teknik)

- utan hårförlust

- bildar inga ärr

- gör inte ont

- korta behandlingar mellan 15-30 minuter

- behandlingarna kan upprepas varannan vecka

- tar bort alla färger inte som laser som tar bort endast visa färger

- man får inga brännskador som laser kan göra

Hur går det till?

Efter att vi har gått genom ditt hälsotillstånd och resten av detaljer, samt efter att du har fått information om behandlingen, påbörjar vi borttagningen av tatuering. Först desinfekteras huden därefter med en maskin som liknar en tatueringsmaskin och en engångs patenterad nål börjar behandlingen. Behandlingen görs på samma sätt som en tatuering med istället för färg vi använder en PH baserad vätska och till skillnad av en tatuering, nålen penetrerar EJ huden, den bara stimulerar vätskan att tränga in i huden. När vätskan träffar färgen (som kan vara i epidermis eller dermis eller djupare) en kemisk reaktion händer i huden och färgen börjar komma ut.

Hur vet man att pigmenten börjar komma ut?

Vätskan som stimuleras in i huden är vit, såfort vätskan börjar ha en annan färg än vit det betyder att den kemiska reaktionen har börjat och pigmenten kommer ut. Det är inte blod som de flesta kunder tror eftersom blod kommer inte under en sådant behandling, nålen penetrerar ej huden och därför blir behandlingen både smärt- och blod fri.

Hur många behandlingar behöver jag?

Vi kommer aldrig kunna ge svar till denna fråga! Huden reagerar olika och antalet behandlingar beror väldigt mycket på tatueringens ålder, hudens tillstånd, tatueringens djup etc.

Det kan behövas mellan 1-10 behandlingar, och det beror på vilket resultat är du ute efter.

Vilka tatueringar går bort snabbast?

Jo nyare en tatuering är desto snabbare går den bort. Gamla tatueringar med fler påfyllningar(även med några år mellanrum) är svårast att få bort. Tatueringar gjorda med maskin som är anpassad för kroppstatueringar är bland de svåraste att få bort.

Om jag tatuerade mig idag och är väldigt missnöjd med resultatet och vill ta bort den nygjorda tatueringen när kan jag som tidigast få gjort en Tattoo Remoov behandling?

Du går hem, tvättar dina ögonbryn, du använder vaselin eller någon typ av mjukgörande salva. Den tredje dagen kommer du hos oss och vi kan börja tatueringsborttagnings behandlingen. Du kan få väldigt bra resultat redan efter en behandling! Ring oss gärna om du befinner dig i denna situation och om du inte hittar någon ledig tid i online bokning. Vi prioriterar alltid dessa kunder!

Varför tar den första behandlingen längre tid och kostar mer än de kommande behandlingar?

Första gången när du kommer hos oss tar längre tid eftersom då diskuterar vi alla detaljer som t.ex ditt hälsotillstånd, vilket resultat är du ute efter, om du vill tatuera dina ögonbryn efter vi har tagit bort din gamla tatueringen, du får information om själva behandling samt skötselråd. När en behandling tar längre tid då självklart att den kostar mer.